Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, January 27, 2010

tiga ekor arnab

Tengah duduk menelaah buku,tiba-tiba aku terkenang zaman sekolah dulu. zaman remaja yang tak mungkin aku lupakan. satu persatu kenangan terimbau di ruang minda. terkenang kawan-kawan yang amat aku sayang...wah!terase jiwang plak...huhu
terkenang persahabatan antara aku,wida n ain yang terjalin masa kitorang form 2...satu kelas & sama rumah sukan antara faktor menyebabkan kami berkawan rapat. ada sesuatu yang menyebabkan kami serasi bertiga..mane je kitorang pegi mesti bertiga.tak boleh kalau tak ade salah sorang..rasa macam tak lengkap je...
kalau time subjek komputer,kitorang kene masuk computer lab..tapi dalam makmal tu komputernye tak cukup untuk setiap sorang...so kena la kongsi & cikgu suruh kongsi 1 komputer 2 orang. disebabkan kitorang tak nak berpisah,kitorang kongsi komputer tu bertiga...cikgu pon da tak boleh nak cakap ape da dengan kitorang. suatu hari tu cikgu ajar macam mane nak buat website. then kitorang buat la website kitorang..mula-mula tak tau nak letak name ape..pastu cikgu cadangkan kitorang letak name 3 ekor arnab comel...haha...arnab ke kitorang??
then fikir punya fikir kitorang dapat nama yang bez...WIDAINTAN=WIDA+AIN+INTAN....
kitorang pakai nama tu sampai la kitorang berpisah...sekarang aku n wida stil contact n slalu gak hang out same-same kalau balik kampung.
kalau la mase yang lalu tu boleh dikembalikan semula...best nye la dapat menyelami masa-masa silam..feeling lak malam-malam ni...tapi aku betol-betol rindukan kawan-kawan aku tuh....(T_T)

~puterimaz~

No comments:

Post a Comment