Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, February 10, 2010

bila diri di sayangi

"bila ku sedari diri di sayangi
langkah kaki ini semakin berani,
bila terkeliru kuucap nama mu
terasa diri ku kembali di pandu"

setiap orang mesti pernah rasa 'down' sangat... tak kesah la dalam study ke, family ke, percintaan ke, mesti akan ada 1 mase yang kite ase macam nak mati....betol tak?
aku selalu ase macam tuh...especially bile aku tak dapat manage mase yang aku ade dengan segala kerja yang aku kene siapkan & bila aku ase tersisih dari keluarga...tapi...ada sesuatu yang selama ni aku tak sedar...masih ada yang sayang aku selain family,kawan2, & BF....aku masih ada TUHAN yang sentiasa dan tak pernah lelah untuk mendengar luahan kekecewaan dan kesedihan aku...
ALLAH sentiasa bersama kite walau apa sekali pon keadaannya...

lagu BILA DIRI DISAYANGI- ukay's cukup memotivasikan sesape je yang tengah sedih,kecewa & down....

"engkau yang PERTAMA tiada AKHIRnya
aku dalam kegelapan engkaulah cahaya
izinkan lah aku menumpang di sini
di bawah naungan kasih dan sayangMu
ku berserah diri..."

tu je la kot untuk malam ni....semoga aku dan semua tak lupa yang kite ada TUHAN yang Maha Menyayangi dan Pengasih..... Semoga ALLAH perteguhkan Iman kite semua....
wassalam...

~puterimaz~

No comments:

Post a Comment