Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Monday, February 8, 2010

AdNaN SeMPiT + BiG aPpLe + dRiViNg = HaPpY

Hurm. Ape aku nak tulis hari ni yer….tadi aku pegi kuantan dgn fikh… tengok wayang…criter ADNAN SEMPIT…bes citer tue…walaupon aku da agak lambat tengok movie tu tapi aku tetap seronok….lepas tengok wayang aku pegi beli BIG APPLE tok kawan-kawan aku….bukan aku belanja diorang pon…tapi diorang kirim…aku pon borong ar 2 dozen setengah…hehehe….sedap betol la makan BIG APPLE tue…nak-nak plak yang name ALIEN…pergh..bak kate PN HAS “it’s so chocolaties………” ermm….
Ape la aku merepek niyh….sampai citer pasal BIG APPLE lak….ade lagi benda yang wat aku betol-betol happy hari ni………
Aku DA BOLEY DRIVE!!!... tu la sebenarnye yang wat aku happy sangat selain dpt kua ngn fikh… mase otw g kuantan tadi fikh bagi aku drive dari Kuala Sentul sampai Maran…. Then mase balik lak aku drive dari lepas tol kuantan sampai RnR Gambang… agak jauh la…. N sepanjang tue jugak la mulut aku x berhenti-berhenti bercakap n menjerit ( macam main game tue)….sedar tak sedar aku da drive lebih dari 100km/j….huhu…agak laju….tp kalau main game lagi laju kot…. Kali ni giliran fikh lak dok bising kat sebelah sebab aku bawak laju…hahaha….seronok…ase macam nak drive lagi la….macam tak puas jer…tp aku juz mampu bawak kat highway jer….masuk gear pon tak lepas lagi….hahaha….poyo je kan aku niyh…hurmmm…doakan la aku cepat dapat lesen….
tue je la yang menariknye life aku hari ni....hope akan ade lagi yang menarik dalam hidup aku di hari-hari mendatang

No comments:

Post a Comment