Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Thursday, March 18, 2010

K.A.W.A.N @ F.R.I.E.N.D

Dalam hidup ni kalo tak de kawan, hidup kita tak kan bermakna...bagi aku kawan adalah sebahagian dari hidup aku. so kalo boley, aku akan jaga hati dorang sebaik mungkin.bukan senang nak jaga hati dorang ni sume...ye lah...bak kata pepatah "lain padang lain belalang,lain orang lain la ragam nya"....tapi aku akan terus & tetap bersabar dalam melayani kerenah seseorang yang bergelar K.A.W.A.N....
sepanjang lebey kurang 21 tahun aku hidup ni,aku rasa aku da ade sangat ramai kawan...
  • kawan mase tadika
  • kawan sekolah rendah
  • kawan sekolah menengah
  • kawan kt UiTM pahang
  • kawan dekat rumah
  • kawan mase baby
Ramaikan? tu pon aku tak sebut name setiap sorang...kalo tak...aku pengsan menaip,korang pengsan membaca nya.....huhuhu....
ape-ape pon, aku nak ucap kan jutaan terima kasih kepada semua yang bergelar kawan aku....thanks for being my fwen...thanks sebab da mewarnai hari-hari aku kat dunia ni...aku rase jasa korang semua tak dapat aku balas....
ni antara pic kawan2 aku....kalo tak de pic korang sowie ek...aku tak mampu nak letak sume dalam blog ni....tapi korang tetap sahabat a.k.a kawan aku dunia akhirat....



ni kawan aku masa aku sekolah kt SMK Clifford



ni lak rumate aku mase aku part 1....miss them so much...



ni mase g mampan kt MMU....n dorang ni sume coursemate aku kat UiTM pahang....



nita and nad....rumate,classmate,coursemate, n segala mate lah....huhuhu...



ni plak farah n pay....jugak kawan aku mase kt UiTM Pahang...


ni sume antara kawan2 aku yang pic dorang ade dalam laptop aku...ade lagi yang tak dek....
mintak maaf sesangat kat kawan a.k.a sahabat ku yang pic nye tiade di sini...n sekali lagi....thanks coz korang da mengisi kekosongan hati aku, da banyak mendengar masalah aku, memahami aku n bla bla bla bla.....really thanks fren.....love u all so much....muahxxx
SEMOGA IKATAN PERSAHABATAN KITA AKAN KEKAL SELAGI HAYAT DI KANDUNG BADAN....

o.k lah tok kali niyh....lain kali kalo aku ade masa aku tulis lagi.....=)

~puterimaz~

No comments:

Post a Comment