Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Thursday, March 4, 2010

kEkuaTan + KeTeGaRAn HaTiKu

kata orang hati akan menjadi lebih tegar bile kita di uji dengan macam2 ujian...tapi aku tak...semakin banyak ujian yang Allah berikan kat aku, aku ase semakin lemah...hati aku da tak sekuat dulu...kenape??? tak kan la sebab dulu aku lebih kearah boyish so aku kuat...n skang aku da jadi ladies,hati aku pon lembut?pape tah aku ni....
tapi mungkin gak,dulu kekuatan yang aku ade datang nye dari Wida...sebab....die yang selalu bagi kekuatan n semangat kat aku..aku kasar,boyish sume tue die la yang ajar...hahaha....sori kak...=p

tp bg aku wida adelah sorg kakak yang sangat memahami n baik...tak pernah sekali pon die biarkan aku bersedey...klo aku nangis mst die ckp cmni
-"woi!ko ni kenape??!berenti nangis tu ley dak??manja sangat!" ala-ala mak tiri gituh....tapi sejak tuh aku tak kanmenitiskn air mata lagi depan die....die la kekuatan aku....thanks kak....

skang ni aku kat cni da xde sape nk backup aku...nak sound orang yang wat aku kecik hati or sedey...tapi x kan la selamenye aku nak bergantung kat die...aku kan da besar....besar tang mane??ha....itu yang kita x tau....huhuhu....

hurmmm...so...conclusion nye ape?

conclusionnye.....aku kene la motivate diri aku sendiri...supaya lebey kuat n tegar...ape guna belajar bab motivation dalam MGT,OB & etc klo x aplikasikan....tapi....ade kene mengena ke ngan ape yang aku belajar tue ek?aku blajar cmne nk motivate workers je ase nye...ahhhh...pape la...ngarut je aku ni....
ooookeylah....aku nak sambung study IB ni....nak A kene rajin2...hahaha....
daaa~~

~puterimaz~

3 comments:

  1. yup...akak sgt kuat....& kekuatan tu lah bg sentiase bg semagat kat kite...kn bang?

    ReplyDelete
  2. luar mmg aku kuat...
    aku kuat utk korg...
    aku xnk adk2 aku lemah...
    thanks...
    thank you so much dik...
    i love both of u so much...

    ReplyDelete