Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Friday, March 19, 2010

miss them so much



hari ni da 19 mac 2010...means da sebulan la aku tak jumpa adik2 aku....rindunye aku kat dorang tuh....hurmmmmm....

semalam...


aku call adik aku...dapat la aku bercakap dengan fathin,aklima & aqrimiz....huhu..



1st thing yang Aklima cakap kat aku bile die dapat ganggang fon 2 dr fathin ialah:
"along,kakak rindu along..."
macam nak luruh jantung aku dengar....sebak kot...aku pon rindu die sangat-sangat...walaupon kalau kat rumah kitaorang selalu sangat bergaduh tapi aku tetap rindu die...dengar suare je memang tak cukup untuk ubat rindu aku ni kat die...rase macam nak peluk2 je die macam selalu....(T_T)...



bercakap dengan Aqrimiz lak,aku tak banyak sangat dengar suare die....die masih tak berape pandai bercakap...hanya hujung2 perkataan je yang aku dapat dengar n faham...1 je yang wat aku betol2 tersentuh, Aqrimiz da pandai panggil aku 'ALONG'...kalau last aku jumpe die tuh aku juz dapat dengar die sebut 'WUNG' je....huhu...

berborak ngan fathin,banyak merepek n mengarut je...semalam aku tak bercakap ngan pozan pon...means da sebulan jug
ak aku tak dengar suare die....hurmmmm...

bile agaknye aku dapat balik n jumpe ngan adik2 kesayangan aku tuh...tak sabar asenye nak peluk cium Aklima n Aqrimiz....=)

ok lah tok malam niyh....

~puterimaz~

No comments:

Post a Comment