Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Friday, March 12, 2010

MiSs UniVeRsE Of CaMpUS

Salam....
Da lame da tak post kat blog niyh rase nye....huhu.....
Nak cerite ape yer? ha...semalam aku da wat kerje giler...g masuk pertandingan MISS UNIVERSE OF CAMPUS! gile....tak pernah2 di buat keturunan aku jadi model bak kate my mummy....haha... alah sekali sekala nak merase jadi artis ape salah nye....tapi segan gak r....yela sume orang pandang aku...mau x segan....macam la aku ni tak de hidung dok beria2 tengok aku....huhu...tapi tak menang pon...my mummy cakap tak menang pon tak pe...janji aku puas hati dengan ape yang aku da mula kan...=)

ni la wajah ku semalam....haha...poyo jer...


ni lak pic kitorng pas habis pertandingan....haha....

Anyway, pengalaman masuk ke arah bidang yang ala2 modeling ni memang sangat manis untuk dikenang n juga sangat berharga wat aku....=) semoga segala memory di UiTM J TOWN ni akan dikenang sampai bile2....(n_n)
sekian dulu untuk kali ni...
wasalam~

~puterimaz~

2 comments:

  1. ecececece,,,,,anak sap0lah nie ek..
    hh0ho..yup, really2 sweet smue nie
    even agak segan act nk wat bnd ni mle2kan..
    but, at last..happy..tanxs c0z kte msuk sme2kan...yea!~

    ReplyDelete
  2. ecececece,,,,,anak sap0lah nie ek..
    hh0ho..yup, really2 sweet smue nie
    even agak segan act nk wat bnd ni mle2kan..
    but, at last..happy..tanxs c0z kte msuk sme2kan...yea!~

    ReplyDelete