Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Friday, April 16, 2010

thanx fren n lecturer

today is a last class for 3 years diploma in UiTM Jengka... rase cam tak pecaye je kite sume da na grad...aku masih ingat macam mane perasaan aku mase mula-mula jadi budak U dlu...aku still ingat cam ne aku jumpe n kawan ngn Pay, nad, nita, eika, fariza, yaa, farah, han, fad, and the latest 1, B!

sekejap je kan da 3 tahun…next sem I will further my study insyaAllah.. I’m gonna miss all of my fren in Uitm Jengka. Hopefully we will meet again one day..=) I’ll always remember all the sweet memory in UiTM Jengka.

last class with miz husna



Credit to all lecturer yang penah ajar aku dari part 1….terima kasih bayk2 sb sudi mencurahkan ilmu tanpa henti n sudi bekorban mase untuk anak bangsa….

To:

Pn Mazlina Ahmad zayadah (MGT 162, MGT 340)

En Yusri (BEL 120)

Miz mariathy (MAT 140)

En Hisham (ACC 115)

Ustaz Hamdi (CTU 101)

Miz Azniza (ECO 162 & ECO 261)

Dr. Kamisah (BEL 260)

Ust. Rasid (CTU 151)

Pn Rosliza (ACC 165)

Prof Madya Hamdan ( MKT 243 & MKT 361)

Pn Normillia (MKT 243)

Miz Zurah ( QMT 216)

Ustazah Norhapizah (CTU 241)

En hafizal (ECO 211)

Ust saiful Johari (BAB 101 & BAB 151)

Miz Maziah (MGT 269)

Miz Ziana (FIN 262)

En ikmal (LAW 251)

Miz Musra (MGT 300)

Pn Hidayatun (MKT 310)

En Faizal (MGT 345)

Miz Huda (MGT 321)

En azeman (FIN 269)

En KZ (MGT 361)

Miz husna (ENT 300)

Pn Hasnizawati (MGT 369)

semoga kalian dapat terus mencurah bakti untuk anak bangsa..jasa kalian akan ku kenang hingga ke akhir hayat…

Wednesday, April 7, 2010

WajAh-waJaH YaNg MeRiNdu & DiRinDu

wAjaH-WaJaH YaNg aKu RiNdU & .......



adik ku yang sangat BECHOK! ~FaThIN~



My Dad, Phouzan n Aklima



adik yang sangat comey n NAKAL! miss u kakak PUTERI~~~



mummy aku yang kadang2 da macam kawan aku je....



adik Aqrimiz yang baru nak pandai bercakap.....rindunye kat si comey yang bulat n gemokk...~~

......MeRinDui Aku

~puterimaz~