Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, June 23, 2010

DeGrEe oh DeGReE

19 june 2010 kul 5 am....aku dapat tau result upu n UiTM.

"DUKACITA DI MAKLUMKAN PERMOHONAN ANDA TIDAK BERJAYA

HARAP MAKLUM"

Pastu tak macam gile plak ujan ribut petir kat atas katil...5 jam kot aku nangis.. ase macam gelap mase depan aku bile tak dapat sambung degree..

Fikh pon da tak tau macam ne nak pujuk aku..

pantang sentuh pasal degree mesti meleleh je air mata...aku tak tau macam ne nak berdepan dengan orang yang selama ni pandang rendah kat aku n aku tak tau macam ne nak bgtau orang yang terlalu mengharap kat aku...
last2 bile da lame sangat nangis mak aku pon tau..mak aku cakap rezeki aku setakat tu je nak wat macam ne...tapi aku tau die kecewa..
then aku tak sentuh da pasal sambung study tapi aku sangat berharap agar ada keajaiban berlaku.


setiap hari aku akan paksa fikh tengok result degree aku walaupon result nye tetap same..aku tak kesah janji aku puas hati...

dan lastly semalam (22/06/2010)
.......

nita msg aku...
"cube cek lek..han+nad da dpt"
aku pon suh la fikh cek kan...tp DIE X DE TENET LA PLAK!

then nita kol aku
maybe sebab aku tak reply msg die...die tanya nak die cek kn tak?? eh, mesti la nak.......
huhu...suspen jerk.....
then kua r

SURAT TAWARAN

Nurul Intan Hidayah bt Hamzah
4xx taman pertama
sukacita dimaklum kan bahawa anda ditawarkan mengikuti program di UiTM:
program:

BM225 SARJANA MUDA PENTADBIRAN PERNIAGAAN ( KEPUJIAN)(PENGURUSAN PERUNCITAN) FAKULTI PENGURUSAN PERNIAGAAN


AAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ase macam nak jerit bg 1 taman dengar...haha
at last.....
dapat gak sambung degree....
course retail management...kat shah alam.... tapi.........................
tak dapat kolej la plak.....musykil3x....
then kite tengok la ape jadi pas ni ek...chow~~~~


~puterimaz~

2 comments:

  1. tahniah intan...gembira utk kawan2 saya... :)

    ReplyDelete
  2. congrats babe...proud of u :D

    ReplyDelete