Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Saturday, July 3, 2010

C.I,T,A-C.I.T.A

dulu mase kcik2 cikgu tanya
"bile da besar nak jadi ape?"
aku mesti jawab nak jadi CIKGU...

tapi aku sebenarnya ada 1 cita2 yang aku tak bgtau orang....hanya yang teristimewa je tau...
sebab bagi aku itu bukan cita2 tapi more to angan2 or omputih kate dreams...
aku malu kalau orang tau..sebab bagi aku, aku tak layak untuk mencapai cita2 aku yang 1 itu...
nk tau x???



aku sebenarnya teringin sangat naj jadi MODEL...
bukan yang catwalk atas pentas tuh...tp more to model majalah..
aku suka pakai cantik2,makeup lawa2...pastu posing...

tapi....

aku tak cukup cantik untuk menjadi seorang MODEL...
orang cakap kalo nak jadi model kne cantik, putih, kulit bersih,gebu....
tp aku???

sebab tu la aku pendam kan semua hasrat & impian aku tu...

ni la antara pic aku ala2 model...tp juz tok simpanan sendiri n tatapan korg kat blog ni...











p/s:
aku cerita kat cini sebab aku nak luahkan ape yang aku ase...
aku nak kongsi dengan orang2 yang berminat nak bace blog aku...
bukan untuk di perli dan asyik di perkatakan...
aku tau ape yang patot aku buat..
x payah nak cakap " ko kan nak jadi model"
aku tau 2 cita2 yang tak kan aku dapat...
kalo cakap sekali maybe aku ley terima
tp kalo selalu2 aku tension tau...
sorry...
cita2 aku bukan untuk dipermainkan....


~puterimaz~

No comments:

Post a Comment