Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Friday, July 2, 2010

DULU.......SEKARANG.....



DULU......

awak akan bawak saya jalan-jalan kalau awal-awal sem macam ni...
sebab awak tahu saya bosan bila tak ada apa yang nak buat
SEKARANG.....
saya kena duduk dalam bilik sorang-sorang
sebab awak jauh kat JENGKA
sedangkan saya kat SHAH ALAM....

DULU...
awak selalu bawak saya keluar makan kat bandar
sebab saya selalu lapar
walaupun badan saya kecik...
SEKARANG...
saya kena pergi makan sendiri
awak da tak dapat layan nafsu makan saya..

DULU....
awak akan jemput saya kat depan kompleks
kalau kita nak keluar...
kadang-kadang jemput saya dari kelas...
SEKARANG....
saya kena pergi kelas & balik kelas sendiri
kalau nak keluar saya kena naik bas..
awak tak ade nak jemput saya...

DULU...
awak akan hantar saya sampai JERANTUT
kalau saya nak balik LIPIS
sebab awak sayangkan saya
SEKARANG...
saya kena balik sendiri...
macam mane nak blik pon
saya tak tahu...

DULU...
kita selalu makan BIG APPLE same-same...
SEKARANG...
outlet BIG APPLE pon saya tak tahu...



dulu & kini da jauh berbeza......
saya rindukan awak sangat-sangat...saya rasa hidup saya kosong tanpa awak di sisi saya..
awak bagaikan nyawa saya..saya tak boleh hidup tanpa awak...
TAPI...
saya da berazam untuk tabah mengharunginya selama 2 tahun mendatang ni...itu yang awak mahu kn? KETABAHAN....
saya akan CUBA untuk menjadi kuat demi AWAK....
AWAK.....SAYA sayang AWAK sangat-sangat tau....



~puterimaz~

2 comments:

  1. Huby Pun sayang Baby sangat3x.. take care sayang..be a very cute gurl buat at the same time a very strong gurl....Love u forever...muahmuah

    ReplyDelete
  2. sedeyh la intan...be strong keyh...

    ReplyDelete