Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Tuesday, September 28, 2010

Aku teringin sangat…….

F

  1. Nak Shoot kt air terjun n hutan lipur…pakai ala2 wanita melayu terakhir…dok tepi sungai…mesti best…aku teringin nak shoot kat 1 tempat ni…sangat cantik n mendamai kan…hope one day nanti aku dapat shoot kat sane…


     

  2. Nak gi cameron highland utk kali yang ke 2…skang kan jalan nk g sane dari lipis da siap…so sangat dekat…orang kate view sepanjang perjalanan nak ke sane tu sangat cantik… siap ada jambatan yang menghubungkan 2 gunung lg..pastu bawah jambatan tu adalah gaung…cam gayat jer…tp my dad cakap ramai yang berhenti kt atas jmbatan tu utk snap pic…aku pon nak jgk mcm tu…kat Cameron kan byk tempat cantik..walaupun da tak sejuk tp pemandangan nya masih cantik and aku suka sangat…aku harap sangat ada orang sudi bawak aku g sane nanti…nak harap g sndiri adoi..lambat la…huhuhu


     

  3. Nak belajar decorate cup cake yang sangat cantik tu…kek tu sangat comel…aku nak buat dengan tangan aku sendiri…hope ade yang sudi ajar aku


     

  4. Nak g taman rimba kenong…walaupon aku ni mmg dok kt lipis ni sejak lahir, kau tak pernah dpt jejak kaki ke taman rimba kenong…aku tgk gambar je…tempat tu sangat cantik…very natural…penuh dengan kehijauan…kalo dapat shoot kat sane pon bes gak…hurmmm…

    "tok andak, bila nak bawak along g sane?" huhu….


     

  5. Nak g SMK Clifford yang ade kat kuala kangsar perak…orang kate bangunan sekolah tu same dengan bangunan sekolah aku iaitu SMK Clifford kuala lipis…pastu aku nak g tempat2 bersejarah kat sane… aku mmg suka tempat2 bersejarah ni…kalo kt lipis aku da jenuh da g…huhu


     

    Ni la antara list ape yang aku nak…dalam kate ringkas nye ni impian aku la…

    Huu, tak banyak pon..tp yang paling aku nak ialah yang 1st tu…nak shoot kat air terjun or hutan lipur…hope akan dapat dalam masse yang terdekat ni….

No comments:

Post a Comment