Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Friday, January 14, 2011

blog.....

Dua tiga hari lepas, aku mengadu kat Shahrul Fikhri... aku cakap aku bosan dengan hidup aku ni..then die cakap, "sayang buat la blog pasal fesyen" pastu aku cakap nanti la buat...hurmm...
banyak bende yang aku tanya die..aku tanya blog 2 nanti macam ne, nak cri sources kat mane, n mcm2 lagi...macam orang pandir pon de gak...huhu...nasib baik die sabar layan sume soalan2 aku...hehe...tq!

So aku pon ikut la nasihat En. Shahrul..aku pon buat la blog..tapi bila En Shahrul tengok, adoi...banyaknye komen.........hehe...saya tak ada bakat jadi penulis yer?? huhu... macam-macam yang tak kene dengan blog aku yang baru tu...aku beterima kasih dengan En Shahrul yang sudi menegur ape yang tak kena dengan blog aku....kalau die tak tegur, mau nye aku syok sendiri mcm aku buat blog ni...syok sendiri! hehe...blog perasan...
nanti aku cuba lg buat blog baru tu sampai En. Shahrul puas hati...pastu baru ley promote kat korang sume...(n_n)
ok la...nak stop dulu...tengok la pic2 ni yer...


tengok la dak perasan ni....sempat lg snap dlm office...


sangat rindukan gurlfriends yg gedik2 ini..haha..jangan marah ye korg..


ok la...aku da nk blik ni...
nk tutup office...
jumpa lg..
bye~~~~

No comments:

Post a Comment