Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Thursday, January 6, 2011

macam-macam....

currently at office... tetibe rase cam nk buat post ni...bosan sebenarnye...pepagi ni ujan plak..hurmmm..sejuk2 cm ni tido pon bes gak kn? huhu...ok! fine, xbley tido sb skang ni office hour.. da seminggu masuk tahun baru, dah seminggu lebey jgk aku keje kt sini.. not bad la kan...keje office hour, sabtu ahad cuti, time keje ley men tenet, ley bukak youtube, n ley mcm lagi la...kalo nak dibanding kan dengan keje hotel dlu mcm langit dengan bumi...huhu...even gaji aku sikit je, tp padan la dengan keje yang aku buat..bukan nye ade keje sangat pn...lg pon aku dok ngan family aku, so xde la nk pikir pasal duit mkn, sewa, bil api air..juz bil stremyx je...pegi keje n blik keje pon nek moto jer..minyak motor baru bpe..huhu...kire ok sangat lah...mmg aku kalo ley nak keje yg lagi better, tp kne besabar la...skang pon ngah develop bisnes sndiri..insyaAllah kalo ada rezeki aku kat situ, ley la tambah2 pendapatan aku skang ni...lagi pon mmg bisnes adalah jiwa n dunia aku.. so aku akan berusaha sedaya upaya aku untuk memajukan bisnes ni..ok! cukup cerita pasal keje n bisnes!

skang kite cerita pasal my sweet heart, muhammad shahrul fikhri...


cinta hati ku....

Alhamdulillah, keadaan dia makin baik..berkat doa kawan2 dan kaum keluarga, mudah-mudahan tak lama lagi dia akan boley berjalan macam dlu lg..sangat tak sabar nak tunggu die shat n boleh berjalan macam dlu...tak sabar nk g tgk wanyang dengan die, nk g photoshoot...mmg rindu gile nak hang out ngn die, nk g shopping smpai tak larat nak jalan...paling rindu skali nk borak ngn die sepanjang perjalanan ke kuantan or blik kg..meluahkan rasa hati, saling uji mnguji...really miss that moment. sangat2 rindukan my sweet heart tu....



last photoshoot wif my sayang sebelum die sakit..time ni pon die da lemah... tp demi kami, die sanggup..=)


really thanx to my sayang sb masih sudi wat photoshoot ni walaupon sakit...
sangat2 menghargainya..=)
p/s: syg, jumpa nt siap la awk..sy tuntut jnji awk...ape?? haaa...pasal s _ _ _ _ _ l awk la...=p hehehe....

ok then...skang nak buat 1 statement kt cni....saya rindukan my girlfriends! girlfriends???upps...saya lurus ok....x bengkok..ade ke korg pk aku ni bengkok?perasan aku ni!..mereka2 adalah nita, nad, pay, farah, fariza, yaa, n ika..rindu gilerrrrrr..rindu nak dengar nad jerit, nak gaduh ngan fariza, nak gosh2 ngn nita, ika n yaa, rindu nak nek moto ngn pay!2 paling pnting..hehe..lame gile tak meluahkan rasa hati n berangan pasal kawen ngn farah..huhu..hope ko ollz okey2 je kt sane ek...blaja rajin2...agak2 nye bile la kite dpt jumpe ek...korg da la tak sudi nak dtg tmpat aku ni...ye la aku kan dok kt ulu jer..xde pape, mcm bandar mati..pekan kne langgar garuda...mane la korg nk dtg kn...hahaha..tacing plakkkkk!!!... ko ollz klo nak kua together2 jgn la lupe ajak aku...tp make sure weekend ok! huhu...aku akn berusaha utk join...=)

haha..semua da kepenatan...syian

ilysm my gurlfriends.. gurls grow up together- pinjam ayat farah...
u oll complete me...betol ke ayat aku tuh?tibai la..huhu

ok lah...nak buat keje la plak...keje ape plak?? bile mase plak aku ni ade keje pg2 ni...huhu...saje je sbnrnye...da x de idea nak tulis ape...so, bg la alasan ade keje...padahal dok ngadap game jer...haha... da lah..xtau nak taip ape dah...chow dlu lah....c u later...daaa..
~puterimaz~

No comments:

Post a Comment