Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Thursday, February 24, 2011

entri tak de mood...

Assalamualaikum....
hari ni actually tak ade mood langsung nak update blog....
tak tau nak story ape hari ni....huhu
da tau tak de mood gatai jgk tangan nak buat entri...
pape tah..buat semak jer...huhuhu...

di sebabkan tak de bende menarik nak cerita, aku nak share lah ngn korang
blog2 yang aku selalu terjah...link nye aku de letak kat sebelah...tapi kt cni aku nak letak lg...
aku tak kira! haha...

1. aku suke terjah blog B2B...ape tuh? Bride-to-Be....bes bace pasal persediaan diorang utk tukar status kpd wifey....sweet and comel sangat...lagipun suka sangat tengok DIY yang dorang buat...its really inspiring me...huhuhu..

- kak erina ( aku jumpe blog beliau dari blog kawan aku, Han)
- kak meey (aku jumpe mase dok asyik terjah blog b2b...)
- kak elle (tak ingat jumpe dalam blog sape tapi sangat menarik perhatianku...huhu)


2. blog bakal ibu @ bakal bapa...sweet sangat...bila bace rasa mcm tak sabar nak berumah tangga...haha...da gatai da minah ni...keja pon tak menentu da gatai nak kawen...tolong2...huhuhu...
ni link blog diorang:


tu la antara blogs that i visit most every day....best, sweet, sempoi, cute etc....huhuhu
beside that, i love also to visit my BFF blogs such as:
tp diorang ni jarang update blog...sebabnye diorang bz...student kan...paham-paham jer lah...

ok lah...tu jer kot nak share...
daa~~~

No comments:

Post a Comment