Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Monday, February 28, 2011

hantaran in progress - SIRI 1

Assalamualaikum...
hye u ol....da 3 hari tak buat en3..
rindu lak..huhu
tak tau ape yang nak di ceritakan...
2 3 hari ni rasa sangat 'pane'...
tau tak pane tu ape?
haha..tu loghat pahang rasa nye...or loghat lipis tak sure
tapi...'pane' same erti dengan blur...
huhuhu...
semalam aku g beli barang untuk buat hantaran...
gi beli kat raub je...
tapi aku memang sentiasa blur...
tak tau nak beli ape,macam2 bende yang aku lupa,
tak boleh manage barang ape yang perlu n tak perlu beli...
aku sendiri tak tau kenapa...
bile balik umah
baru sedar yang aku patut beli itu dan ini...
kenape aku beli itu...
kenape tak beli ini....
and macam-macam lagi lah...
teruk betol...huhhu
hurm nak buat macam mane kan...huhu..
tak pe lah..
malam ni da nak start gubah hantaran...
hope semua nya akan berjalan lancar
and no more blurrrrrr....
huhuhu'
esok aku akan update lagi pasal hantaran ni....
okeyh...tu jer update untuk hantaran....
see u later...daaa....

No comments:

Post a Comment