Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Tuesday, March 1, 2011

hantaran in progress - SIRI 2

assalamualaikum....
selamat pagi u ols....
pepagi lagi aku da update blog...pagi ker?? errr....tak la pagi sangat...10.00am...kira pagi ler tu kan...hehehe....
aku bersemangat hari ni sebab nak update pasal hantaran...in progress and 60% finished....ye ke?tak-tak...baru settle 40%...so masih ada 60% yang perlu disiapkan....huhuhu...
aku balik kerja petang semalam terus ambik barang2 and start buat sikit2....mak aku ade la panggil jiran-jiran untuk tolong bagi idea....huhu...makin ramai makin banyak la idea yang terkeluar ...kan?...tapi harap sangat tak terlari dari tema yang telah ditetapkan..iaitu pink and english style......
one more thing....i dont like massy...i just want a simple thing...not too massy with flowers, ribbon and what so ever...
malam semalam aku da macam sangat blur..so aku tak sentuh pon sangat barang2 tuh.....biarla jiran-jiran aku yang buat...walaupun ada yang aku tak berapa setuju tapi aku diam kan jer...sebabnya aku sendiri tak ada idea...huhu...
hari ni nk sambung lagi sebab semalam ada barang yang masih tak cukup...so hari ni nak g beli and sambung buat petang nanti....
pape pon, jom kita tengok pic yang aku da snap semalam.....



pink tak??hehehe....



bunga2an yang comey n sweet...
sangat suka...


printed ribbon english style....sangat cantik



ini lah hasil nya...
tapi di blurkan sebab nak kasi suprise...hahaha...
tak siap pon lagi ni...

2 comments:

  1. hantaran siapa ni...? nak langsung dah ke..? haha..nampak sangat akak nora terjah je ek..

    teringat zaman akak nora buat hantaran untuk en.hubby dulu..akak sendiri buat..

    ReplyDelete
  2. hehe..tak lah...ni hantaran untuk cousin...belum nak langsung lgi...huhuhu...akak mesti pandai buat hantaran kan....sy ni main tibai jer...=D

    ReplyDelete