Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Tuesday, February 22, 2011

I Confuse..............

assalamualaikum......
da lama da rasanya tak update blog ni...hurmmm...actually tak de mood nak update...penyakit M telah datang menyerang seluruh tubuh badan aku...hahaha....
dalam dua tiga hari ni aku dilanda ke'confuse'an...perghh vocab aku hancussssss....ok, kenape confuse? hurmm..aku sendiri pon tak tau datang dari mane confuce tu..haha..boley?? huhuhu...
kalau sesape yang rapat dengan aku mesti tau macam maner aku dressup bila hang out...kn??? so, sekarang aku masih lagi dressup macam mase study dulu...cuma bezanya sekarang aku pegi keroje, bukan pegi kelas...kalau keluar pegi jumpa kawan ke, pegi pasar malam ke, pegi beli barang ke aku dressup macam dulu jugak...tak ada yang berubah...pakai jeans, shirt..kadang-kadang aku pakai blouse...shawl..sliper...bagi aku sangat la simple...denga tak ada makeup..juz bedak n magic lip balm avon...simple kan???? tolong la kate yerrr....huhuhu....
tapi kenapa orang pandang aku macam aku ni lawa sangat...haha...tolong2...ade budak perasan!!!!....hahaha...tak de la...means orang pandang aku macam pelik jer...pelik sangat ke keluar bandar pakai jeans,shirt,cardigant,shawl etc?? habis aku nak kena pakai ape baru orang tak pandang pelik kat aku???huhu...
hari tu, aku pegi beli shawl kat pasar malam....then tanpa usul periksa orang tuh tanya aku..
"adik, kalau shawl macm ni kat KL berape?"
aku macam..ermmm..aku ni duk KL ke??kn?? tak pasal-pasal....huhuhu...nasib bek aku penah beli tudung mcm tu kat KL...so aku pon jawab la...
"ermmm...(pikir dulu..hehe..) RM18..."
then orang tuh asing kan plastic tudung aku dengan mak aku...
motif????haha...pembaziran....
so aku cakap la... "bang, 1 plastik jer la..." korang tau die cakap pe?????mestila tak tau kan da aku lom ceriter....bengongsssss aku niyh....ok2... die cakap " owh sekali ke? ingat kan adik ni nak balik KL dah..." lorh....tak pasal-pasal jer orang tuh! perli ke hape??! marah niyh...huhu
semalam...aku time aku tapau makan utk lunch, makcik tokey kedai tuh tanya aku..."adik dari mane?nak balik mane?" aku tak tau nak jawab pe...so aku cakap la " tak de nak gi mane 2...nak balik ofis je..." huhuhu....pelik-pelik...kenape dengan aku???
ayah aku pernah cakap yang aku punya dressup pelik n kalau orang tengok, orang memang akan cakap aku ni orang luar...huhuhu...betol ker?????? sedeyh....tolong ajar i dressup properly....supaya orang tak pandang pelik lg....huhuhuhu...macam ner???
tengok la pic2 aku ni...pelik sangat ke aku pakai???


ni aku gi jogg....tshirt kedot je aku pakai...
orang tetap pandang aku pelik.....
pelik ke aku?????tolong.....aku dalam dilema....huhuhu
agaknye orang pandang sebab tshirt aku kedot ek?hahaha




ni aku nak g expo...takde la melaram tak hengat pon...bese2 je....kn3??
huhuhu....pliz la kate yer....plishhhh....


ok lah...sambung lain kali...till then...daa~~~

No comments:

Post a Comment