Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, February 9, 2011

Searching-searching....

Assalalmualaikum...
ingat tak hari tu aku pernah buat entri ni?
entry to-do-list bulan februari ni...
so, now aku da start searching...
searching for what??
baju untuk kenduri nanti la....
aku nak vouge2 la gak kan....hhuuhuhu *perasan jer
semalam, aku pegi expo dengan mak aku...
hajatnye nak cari kain pasang untuk buat baju...
tapi bile pegi je, sehelai kain pasang pon dop ade...
adoi...
yang ade hanya la ready to wear garments...
memang tak la kan nak beli...
walaupon murah n cantik....
kenape tak beli??
korang tau-tau je la badan aku ni...
mane ade saiz...saiz xs pon still besar gelebeh2 lagi...
sangat buruk bila di pakai...hehehe....
lagi pon aku da design da baju yang aku nak...
hari ni still searching lagi....
theme color is pink!
susah sebenarnya nak cari baju color pink yang betol2 cantik n suitable...
baju melayu pink pon susah nak cari....
huhuhu..





ni kebaya riau kot...cantik sangat...aku suke, tapi aku tak ade pon baju fesyen ni...
aku teringin gak nak baju fesyen ni, tapi m.cik tailor kt jengka tuh tak reti wat...
(T_T) sedeyh! huhuhu..
baju ni cantik kalau fabric nye keras n ringan...so die membentuk kembang gitu...kalau buat fabric chiffon, jgn mimpi la nak buat mcm ni, confirm tak jadi...huhu




fesyen ni cantik buat pakai fabric chiffon...sweet gak pattern ni...kalau warna pink mcm ne la ek agk nye...sweet je kot...hehehe
ni actually baju kurung modern...tapi nampak macam kebaya pon ade...
veryyy nice...nak macam ni la untuk kenduri nanti...
hehehe...cantik kn?tapi bila aku pakai cantik ke nanti? entak2 bila aku pakai terus jadi buruk...wwuuuuuu...(T____T)



yang ni aku betul2 terpegun tengok fesyen ni...kebaya modern...sangat2 cantik...warne pink die pon sweet jer....camni la yang aku cari....
tapi pandai ke tailor tu nak buat baju macam ni nanti...
da macam baju tok sanding on ye jgk...
kang tak pasal orang ingat aku ni pengantin...wuuwuwuwu...malu2...
tapi aku harap patern ni boley dijadikan idea untuk aku perbaiki design baju aku tuh...
huhu...
tengok la, baru cousin kawin da sibuk design baju
kalau aku yang kawin nanti mcm ne la...sure cerewet giler...
huhuhu

ok lah...
aku nak pergi memulakan pencarian for socond day...huhu
daaa~~

No comments:

Post a Comment