Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, March 2, 2011

banner @ blogheader

assalamualaikum....
hye....
harap korang semua sihat-sihat jer ye...huhu...

i ade banner baruuu..... (intonasi menunjuk macam buadak kecik.. hahah)

aku tempah kat blogger jgk...mula aku tengok dia buatkan banner utk BFF aku...then aku pon ngengada teringin jgak...so blogger name FAIZ tu pon buatkan la utk aku...tak mahal...RM9.00 jer....
cantik kan?
kalau korang nak suruh dia letak pic lain pon boleh...customate...ikut korang la nak macam mane, kaler ape...bes kan?haha...
korang nak jugak tak?
kalau korang nak jugak, click la kat SINI...
takpon private msg kat fb dia....
http://www.facebook.com/profile.php?id=1334585249
selamat mencuba ye u olls...

ok lah...tu je utk pagi ni
daaaa~~

No comments:

Post a Comment