Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Monday, March 7, 2011

contest sahabatku kesayanganku



join contest lagi...huhuhu...
macam bes jer kan join contest ni...sape berminat sila klik banner kat atas tuh...




pic ni masa last paper for the last sem dekat UiTM Kampus Khazanah Alam...
tak lain tak bukan UiTM Jengka....huhu...
tempat kami semua bertemu dan berkasih sayang...
segala kenangan pahit manis kami bersama tak akan dilupakan...
(pay tak ada dalam pic ni...=( )

bagi saya PERSAHABATAN adalah sesuatu hubungan yang terjadi bila kita dengan seikhlas hati menerima seseorang itu sebagai sahabat seadanya dia...
ia menyimpan seribu kenangan pahit manis suka duka yang tak mungkin akan dilupakan...

tag:
MR.F
cik nur kasih cayang

3 comments:

  1. ala...time ni pay da kua g beli mkanan kiter semua...kan malam tuh kita berkelah sama2..huhuhu

    ReplyDelete
  2. bole cek ur picca dear...

    http://www.facebook.com/album.php?aid=29380&id=124531497618122

    ReplyDelete