Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Tuesday, March 8, 2011

Jom ramai-ramai buat duit dengan heartbeat

Assalamualaikum....
hye u olls...
hari ni aku nak share sumting dengan korang...mybe aku ketinggalan sebenarnya tp mybe ada lagi yang tak tau pasal ni...jom join heartbeat...selain nuffnang, heartbeat pon boley buat duit...=)
kalau berminat follow instruction yang aku tunjuk ni....(sumber: Yaa)

1.click banner kat bawah ni @ kat header blog aku...



2. lepas click kat banner tuh, korang click plak kat tempat yang dah dibulatkan tuh...yang macam kat bawah niyh....



3. pastuh click la kat 'create account'




4. lepas da click create account,korang isi la form sampai lengkap....=D



5. click 'join HB'




6.pastu click plak 'online application'



7. lengkapkan form lagi..



8.korang isi form untuk method payment korang nanti



9. tekan 'get a code'




10. korang boleh pilih nak letak banner yang macam mane kat blog korang nanti....



11. kalau nak check earnings, boleh la tekan kat 'MY HB Affiliate'




ok dah siap....selamat mencuba yer kawan-kawan....
p/s: aku baru register semalam da dapat earning da...=D

No comments:

Post a Comment