Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Tuesday, March 8, 2011

nikon D3100

assalamualaikum...
korang ingat entri sangat tak sabar aku dlu?
ha...semalam ianya da jadi kenyataan!!!!!hehehe...
MR.F da hantarkan DSLR yang dia beli last two weeks...
seronok...haha...
mesti korang cakap ala, dapat SLR pon nak bising...
lantak la...aku tak kira...aku nk kecoh2 jugak...hahaha...(belagak giler)
tak pe2...yang penting aku happy bila dapat apa yang kami idam-idam kan selama ni...
pas ni tak de la kalau nak bergambar je, kena pinjam camera orang...aku bukan demand tp tak bes la kalau asik pinjam hok orang lain je kan...
btw...thanx sesangat kat MR.F...sudi melayan kerenah aku ni yang suka mintak macam-macam...haha...awak kan bos...mesti banyak duit...kan sayang kan?huhu...
sekang ni tengah explore lg benda alah tuh...tak pandai sangat...selalu nye posing je tau...kali ni kena pegang sendiri, hurmmm....ada sape volunteer nak pegang SLR ni time kat Ganu n kat Dong nanti??hehehe...
ok lah...lain kali aku upload pic hasil tangan aku guna nikon D3100 tuh yer....
nak chow da...banyak kes tak settle lagi niyh...
daa~~

2 comments:

  1. boley jer...no hal la...sekali snap rm 5...ok tak?hahaha...=p

    ReplyDelete