Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, March 2, 2011

sangat tak sabar...

hye....
tetiba hari ni rajin sangat nak buat banyak en3 dalam 1 hari...
aku sangat excited and sangat tak sabar....
kenape?ada ape?tak sabar untuk ape?excited kenape?
hahaha...
saya sangat excited dan sangat tak sabar untuk pegang SLR baru....hahahha....
baru beli last Friday...Mr. F yang belikan....so skang bende alah tu masih bersama dia....
Mr. F cakap dia akan hantar kat aku before 10hb march....ala....kenapa lambat sangat..tak sabar niyh....hahaha...
"cik Nurul tolong jangan mengada2....Mr. F tu kerja, mana ada mase nak hantar kat awak awal2 niyh...lagipon awak kan nak pakai 11hb...so masih ada masa...."(ayat memujuk diri sendiri...hahaha..)

model ape?
nikon D3100...
harap aku tau pakai and punya masa yang cukup untuk explore menatang tuh! huhuhu....



gini la gamaknye SLR aku tuh..huhuhu....
aku punya ker????teeeettttttt....hahahaha
tak sabar,tak sabar, tak sabar.....
to Mr.F: tolong la hantar kat i ASAP....

1 comment: