Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, April 13, 2011

entri ni reply entri en.shahrul...


dear EN SHAHRUL!

nak tau tak kenapa saya masih still setia dengan mamat comel ni...padahal saya ni seorang yang sangat cepat bosan....sebab nyer...

-dia setia dengan saya...
-dia baik dan sentiasa sudi menolong saya walau ape pon....
-dia selalu bawak saya gi jalan2..dan hiburkan hati saya...walaupon dia tahu saya suka buat perangai tak nak turun kereta kalau saya merajok or tak puas berjalan2...oh! what a childish!
-dia selalu sabar dengan kerenah saya...yang pasti nye itu semua ujian dan dugaan...



sebenarnya,

tipu lah saya kalau saya sangat setia dengan En Comel saya ni...hehe...saya pon curang jugak...tapi saya curang kerana ingin mencari kebenaran...sebab saya tak tahu hati saya sebenarnya cinta atau tak kat En Shahrul ni...then mase tu la saya realize that he is the best for me...really!
saya kenal ramai orang tapi orang baru tak macam dia...orang baru tak ada masa nak melayan kerenah saya...betol..orang baru lagi celaka dari dia! hehe...dan orang baru tak suka perangai buruk saya...orang baru tak suka bawak saya jalan2...orang baru langsung tak setia walaupon rupa hensem..dan yang paling penting orang yang baru saya kenal itu suka amik kesempatan terhadap saya!

now...i realize...En Shahrul adalah yang terbaik setakat ini...tiada apa yang ingin di kongsi kan untuk kekal bahagia..cuma letakkan kepercayaan kita terhadap dia tetapi jgn 100%..tinggal kan sedikit curiga...=)

"dear Shahrul Fikhri...i love u so much...even i alway make u feel bored with my behaviour,but that is the way to show that i cant live without u sayang...may Allah bless our relationship and we will live in happiness forever untill hereafter..."

2 comments:

  1. sweet nyeeee..hehe semoga kekal yea. :)
    dtg dr UBM and follow u here :)

    ReplyDelete