Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Thursday, April 21, 2011

ini entri bergambar...huhuhu

 time bosan-bosan memang bes kalo dok menggeledah album lame2 dalam lappy kesayangan niyh...
tetibe jumpa lah pic 2 tahun lepas...time gi trip to Terengganu...masa tu subject operation management kena buat trip sbg assessment...

jom tengok pic2 menarik ni

ni time kitorang baru sampai kat rumah sewa...
wif nad n naz...hehe...dekat2 da name diorang tuh,ley jadi kapel..., 
tp dorang bukan kapel ek...hehehe....=p

muka penat memasing...huhu...
ye la perjalanan makan mase separuh hari kot..mane tak penat...
even penat, kami semua seronok tawwww....hehe

tengok tuuu.....ape je lah yang 4 dara pingitan tuh buat...but i really like this pic...
it very nice..credit to photographer, but i forgot who snap this pic....
anyone remember??
huhuhu~~

tengok kami...da macam nak pegi beraya kan?? 
ni nak pergi melawat Noor Arfa Batik...=)

kami kesejukan plak...ehhe..tp semua tak pakai sweater..
ni kat bilik air batu kat kilang Ais...
nk tahu berapa suhu dalam ni?
-8'c hingga -14'c...
mau beku kalo duk lame2...huu

ni bergaduh ke hape???
huhu...baju da wane sdondon da..tp dok jauh2...haha...
jgn terpedaya beb..ni acting semata2...hehehe...

really miss those moments...bes sesangat...huhu...
ok lah..nak tido mimpikan teman2 sekalian...=)
nitezzz...

4 comments:

  1. assalamualaikum...hai org kuala lipis gak ea...same2 ehe...dulu sekulah kat mane?

    ReplyDelete
  2. gambar hok last tu comel gilos

    ReplyDelete
  3. aaa comelnyer entri ni..rindu!!!! ada x gmbr lagi??

    ReplyDelete
  4. elley nuleez: wasalam..dlu sekolah clifford..=)
    sueRAFE: hahaha...pic 'twin' yg bergadoh..huhu..tq! ^_^
    pay: aku rind korang jugak...byk pic...huhu...nt aku buat entri brgambar lg...

    ReplyDelete