Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Thursday, April 14, 2011

saya nak baju baru,kasut baru,shawl baru and semuanya serba baru...boleh tak?

sejak akhir-akhir ni ase cam ngidam nak shoping baju, kasut, pants and shawls la...huhu
ada sesapa yang nak belanja saya tak?hehe...
hari tu En. Shahrul ada bg duit kat aku...dia suruh aku beli baju..tapi tak beli pon lagi sebab tak tau nak pilih..kena ada kawan baru reti nak pilih...huhu..=(
agaknye bila la dapat baju baru ek..huhu



baju!


dapat boyfieshirt cam ni smart kan...aku suke..tak ketat..tak panas...tapi sesuai ke kalo aku pakai...huuuu...kang nampak baju jer...sb besar melayang2...


smart giler lah baju ni...hehe...

pants aka seluar la...


aku minat gile tapered pant cam ni...
stylo beb...tapi mane nak cari pants ni????
hurmmmm...


dapat dressup cam niyh, pergh...mavelous...

kasut!

ni lg satu...perghhh...
aku memang suka gladiator cenggini...
tp tinggi benor...huhu...
gladiator kalo tak tinggi tak bpe sweet..
nmpak kasar sket...



aku suka pakai wages...
sebabnye dia stable...
nak berlari pon boleh...walaupon org ngeri tgk, tp masih selamat...
hehe..nak2 plak yg berikat kaki mcm kat atas ni...
*aku memang suka kasot wane merah...huuu...
da ada 1 kat umah n really love to wear it...=D

lagi satu...
shawls..
aku nak yg latest style punye...hee...
xde pic la plak..tak pe la...
hehehe...
*cam la da orang yang nak beli utk kao Cik Nurul....
huuu...

**pic ehsan dr Google...

2 comments: