Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Monday, May 16, 2011

2 entri terbaru aku hilang lepas blogspot undermaintenance hari tu....

lepas hilang entri aku tu, terus aku tak de mood nak hapdate blog...walaopon perlu di hapdate...ye la kan..blog picisan mcm aku ni...trafic pon tak bape nak jammed...harus la hapdate everyday kan...baru la ade trafic naik...huhu...
cabaran 30 hr aku terhenti jugak kerana entri utk day 2 & day 3 hilang di bawa arus....
hari ni nak share pic yang telah di edit oleh my sayang...shahrul...
kisahnye td keluar dengan dia..konon nye nak bg DSLR kt dia, sb dia nk pakai esok...so alang2 tuh marilah kiter ber'shooting'...
disebabkan cuaca kurang baik n aku bawak model kenet 2, so sempat shoot kt 1 location jer...jom tengok ni...

location: kg tjg lipis
model: cik nurul & nur aklimaz
photo by: shahrul
edit by: shahrul
 shot ni susah nak buat....dak kenet ni asyik dok gelak jer...tak tau la nape...muka aku ni kelakar gamaknye...last2 suh die pandang dahi aku...tu pon gelak jugak...adehhh....

 aku suka dia pose time ni...cam ayu dalam cite bujang lapok...hehehe....railway...its very nostalgic for me...jalan ni la yang aku lalu setiap kali nak gi bandar time kecik2 dulu....

 saya da berani jalan kat railway...!!!! time kecik2 dlu mesti berdukung dgn arwah wan kalo jalan kt sini...sebab aku takut keretapi....huhu...

credit to : shahrulfikhri....=)

sebelum lupa....SELAMAT HARI GURU BUAT SEMUA YANG BERGELAR GURU...=)

No comments:

Post a Comment