Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Thursday, May 19, 2011

Day 3 – Your idea of the perfect first date

hye..day 3 utk cabaran 30 hari berblogging....

perfect first date?

hurmmm....aku ni jenis yang simple jer...so, aku pon tak tahu macam mane perfect first date tuh....
bagi aku first date tu akan cukup perfect kalau pasangan tu rasa selasa keluar bersama kita...kawan aku cakap first date biar gi tengok wayang, so tak perlu pikir banyak ape yang perlu di bual kan sepanjang bersama...bagi aku plak, kalau keluar makan pon ok...

aaaa.....
aku menci wat topic niy...sb aku tak tahu...no idea...hukhuk....

juz nak bg tips:
kalo korang nak kua date, imej perlu di jaga...sb first impression tu adelah penting...juzt simple n be urself...
pastu, kalo boy...be more gentle...mst gurlfren suker giler...
1 more thing, jgn mengada2 first date lg da nak pegang2 sane sini...babab kang! huhuhu... =P

ok lah..tuh jer pendapat aku pasal first date niyh....

adoi...nak jugak tempek muka kt sini....heee....edit by shahrul fikhri...

No comments:

Post a Comment