Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Friday, May 20, 2011

Day 4 – Your favorite photo of your best friend

hye2....
hari ni aku nak share dengan korang pic kawan2 aku yang paling aku suke...tapi for sure la kn ade muka aku...hahaha...
geng aku ni jenis yang tak ley nampak camera...terus posing....
huhuhu
banyak pic ni tunjuk kt korang ni...hehehe...harap korang tabah bila tengok ek...kalo rasa sakit mata, baik stop tgk n close tab trus...huhuu...

aku suka pic ni...ni pic kat dataran shah alam...yang dekat dengan masjid tuh...huhu...kitorang gi bukak puasa kat situh...hehe...da kenyang mula la....bergambar jer kerja nya....tp ni la hasil selftimer terbaik...juz sandarkan hp kat kasut jer kot...huhuhu....ni la antara kengan terindah bersam diorang...my besties since diploma...=)

ni pic time photoshoot kt infrascience tech....suka pic ni...nampak bersahaja...kawan2 baik aku ni sume pandai posing...aku suka gile wat photoshoot dengan diorang...Shahrul pon tak susah nak suh diorang posing...diorang memang da pandai...hehehe...teringat lak kenangan kat jengka...huhu...
dalam pic ni, baju korporat kitorang nampak cam feat jer kat badan, tp in reallity besar giler cam baju pinjam...huhu...

actually banyak lagi pic yang nk share, tp takut korang saket mata lak tgk balik2 ade muka aku...huhu...
tunggu for tomorrow py challenge plak ek...hehe
daaa~~~

No comments:

Post a Comment