Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, May 25, 2011

Day 5 – What makes you different from everyone else?

hye...
ape yang buat aku lain dr orang lain????
huhuhu...
i dont know la...
ape yang aku tau...
1. very high confident level...
aku py confident level memang tinggi...especially bab berfesyen...aku tak kesah langsung kalo orang nak pandang aku atas bawah ke hape...janji aku puas hati dengan diri aku...kalau buat something pon aku memang confident jer...yakin giler dengan ape yang aku buat...aku tak pernah rasa salah...hehehe...teruk giler perangai...aku ni jenis tak kesah ape yang aku nak buat...kalau aku nak pakai cntik, aku pakai jer even aku kua gi pasar malam jer...aku memang jenis macam tuh....
eh itu difference from others ke????hello cik nurul....orang lain pon ade cam kau tau...hehehe...

2.yang ni aku tanya my sayang, Shahrul....dia cakap aku lain dr yang lain sebab aku makan banyak tapinya tak berisi jugak badan nye....
hahaha...lain dr org lain yer?hahahaha
tp memang betol ape yang my sayang cakap kan tuh...aku makan banyak tapi tak jugak besar2...macam tuh jugak la badan nya...tak tau la kenapa....kalo orang tak kenal aku mesti cakap aku ni tak cukup makan....huhuhu...sadis....sebenarnya kadar metabolisme aku tinggi...sebab tuh la badan aku tak naik....

tuh jer la kot fact tentang aku yang aku rasa diri aku lain dari orang lain...huhu...
pape jer lah yang penting aku happy dengan diri aku sendiri....

 c u...daa~~

No comments:

Post a Comment