Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Friday, June 3, 2011

demam "nora elena" di antara rakan2 saya.......

perghhhh...
hebat tol drama tu sampai kawan2 ramai yang da demam dengan cerita tu..
kalau dulu, masa aku study kat  UiTM Jengka, drama "adamaya" sangat femous sampaikan setiap petang sure penuh bilik tv sb semua nak tengok drama tu...
sekarang ni, "nora elena" plak...drama romantis pasti nye menjadi kesukaan gadis2 & orang2 yang bercinta....
tengok ni, antara status kawan2 aku kat FB



*sila klik untuk tumbesaran yang normal dengan usia....heeee..=D

haaa...status last tuh agak panasssssss....hehehe....sabor je la..buat kawan2 ku, jangan mara ye.....teruskan menonton 'nora elena'...=D

p/s: dak Nurul ni bru pandai printscreen sebenarnye....huhuhu =p

Wednesday, June 1, 2011

Mid-Year Giveaway by Nisa Menaip

haha....ni first time join giveaway...aku sebenarnya da lama da usha blog Nisa Menaip niyh...best kot beliau...sangat suka vlog beliau....ok, bukan nak bodek taw...=D tp kenyataan..
aku join ni sebab ianya sangat lah menarik & hadiahnye pon sangat lah best...
aku memang nak hadiah pon (boley??haha) walaupon peluangnya agak tipis...heheee...


ok ni lak para sponsor untuk giveaway Nisa Menaip kali ni....

ok done!  

Jadi Binatang Lagi Baik Lah wei!!!!!!!

tadi masa aku tengah tunggu cerita Nora Elena start, ade la highlight untuk buletin utama malam ni...pastu ade tunjuk "bayi baru lahir dicampak dari tingkat 5 rumah flat"...
pergh.....aku rase da keluar berita siang tadi tapi aku tak tengok...aku tengok baby tuh walaupon da di blur kan tapi still nampah darah....
kesian sangat....
apa lah dosa baby tuh...rasa cam nak nangis jer bila tengok...tak sanggup aku..kejam sangat orang yang buat tuh sb dia sanggup bunuh baby tuh dengan cara yang sangat kejam...terlalu kejam....
kalau ye pon tak nak baby tuh, kenapa tak bagi kat orang yang sanggup?????kenapa perlu bunuh?????
aku tak tahu lah orang yang buat tuh kategori ape...sedangkan haiwan pon tahu sayangkan anak....
tak ade perasaan ker? atau kau sudah gila...ye lah kan, orang gila tak sedar dan tak tahu ape yg dia buat...
argggghhhhh....geramnye aku....aku berharap orang yang buat ni, akan mendapat hukuman yang setimpal....mereka tak layak untuk hidup senang!!!! tapi Allah Maha Adil...kalau tak dapat hukuman di dunia, di akhirat nanti mereka tak akan terlepas dari hukuman yang satimpal dengan dosa membunuh nyawa yang tak berdosa........

~wordless wednesday~