Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Friday, June 3, 2011

demam "nora elena" di antara rakan2 saya.......

perghhhh...
hebat tol drama tu sampai kawan2 ramai yang da demam dengan cerita tu..
kalau dulu, masa aku study kat  UiTM Jengka, drama "adamaya" sangat femous sampaikan setiap petang sure penuh bilik tv sb semua nak tengok drama tu...
sekarang ni, "nora elena" plak...drama romantis pasti nye menjadi kesukaan gadis2 & orang2 yang bercinta....
tengok ni, antara status kawan2 aku kat FB



*sila klik untuk tumbesaran yang normal dengan usia....heeee..=D

haaa...status last tuh agak panasssssss....hehehe....sabor je la..buat kawan2 ku, jangan mara ye.....teruskan menonton 'nora elena'...=D

p/s: dak Nurul ni bru pandai printscreen sebenarnye....huhuhu =p

5 comments:

  1. haha..ko pon syok x tgk cite nora elena tuh?

    ReplyDelete
  2. lawak nye. naqib pun ade. haha. eh ajar lah camne nak wat printscreen tuh.

    ReplyDelete
  3. nita...google jer....huhu...aku tak sempat nak buat enrti pasal printscreen tuh...nt ade mase aku buat ek....

    ReplyDelete
  4. hye,blogwlking here sis..
    nice blog!

    btw jom komen link entry wani ni

    http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

    thx a lot =)

    ReplyDelete