Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, June 1, 2011

Jadi Binatang Lagi Baik Lah wei!!!!!!!

tadi masa aku tengah tunggu cerita Nora Elena start, ade la highlight untuk buletin utama malam ni...pastu ade tunjuk "bayi baru lahir dicampak dari tingkat 5 rumah flat"...
pergh.....aku rase da keluar berita siang tadi tapi aku tak tengok...aku tengok baby tuh walaupon da di blur kan tapi still nampah darah....
kesian sangat....
apa lah dosa baby tuh...rasa cam nak nangis jer bila tengok...tak sanggup aku..kejam sangat orang yang buat tuh sb dia sanggup bunuh baby tuh dengan cara yang sangat kejam...terlalu kejam....
kalau ye pon tak nak baby tuh, kenapa tak bagi kat orang yang sanggup?????kenapa perlu bunuh?????
aku tak tahu lah orang yang buat tuh kategori ape...sedangkan haiwan pon tahu sayangkan anak....
tak ade perasaan ker? atau kau sudah gila...ye lah kan, orang gila tak sedar dan tak tahu ape yg dia buat...
argggghhhhh....geramnye aku....aku berharap orang yang buat ni, akan mendapat hukuman yang setimpal....mereka tak layak untuk hidup senang!!!! tapi Allah Maha Adil...kalau tak dapat hukuman di dunia, di akhirat nanti mereka tak akan terlepas dari hukuman yang satimpal dengan dosa membunuh nyawa yang tak berdosa........

No comments:

Post a Comment