Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, August 24, 2011

yes! yes! yes! aku dapat kad raya!

wah...happy giler aku, setelah bertahun2 aku tak terima dan tak membeli kad raya, tahun ni tetiba ade kad raya untuk aku sampai....excited aku membukaknye...tertanya-tanya sape la yang tiba-tiba nak bagi aku kad raya ni...aku memang tak dapat teka langsung...tulisannye pon aku tak kenal tapi macam penah tengok....
sekali bukak2 jer, owh! kad raya dari abang angkat aku masa sekolah dulu, Abang Fauzan....hehehe...ingat gak lagi dia kat aku ek...hehehe....
ni la kad raya yang dikirim untuk aku....terharu sangat...ye la kan, zaman sekarang ni mana ada orang nak bagi kad raya da...semua nya main wish kat fb jer...tradisi menghantar kad raya ni da hampir hilang di telan zaman. aku sendiri pon da tak se'excited' dulu untuk beli kad raya. =) 

disebabkan da terlambat untuk beli kad raya & balas kad yang aku dapat, so........hanya ni jer lah yang sempat aku buat...ucapat hari raya melalui blog n fb....ecard la konon...huhuhu
  
 
 Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin buat kaum keluarga, sanak saudara, rakan2 sekolah Sek.Keb.Clifford & Sek.Men.Keb Clifford, rakan2 UiTM Pahang, rakan2 blogger dan semua yang mengenali diri ini..mohon maaf andai ada silap dan salah, terkasar bahasa, tersalah kata, terpukul, tertampar korang...mintak maaf banyak2 yer...mintak halal makan dan minum...=) semoga Ramadhan dan Syawal kali ni membawa seribu makna untuk korang semua...

with love:
Intan

Monday, August 22, 2011

Happy Belated Birthday!

happy belated birthday khas untuk my wonderfull gurl, Shafikah Taufik....
i wish u'll always happy and success in your future undertaking...may Allah Bless u.
love u so much....

Shafikah Taufik a.k.a Ika...my sweety wondergurl...heeee...
semoga Allah permudahkan segala-galanya bagi ika dan seterusnye dapat mencapai segala yang di cita-citakan........
gud luck dear....i'll always love n miss u....=)

Thursday, August 11, 2011

kisah ramadhan 2011

Assalamualaikum...
fuuuhhhhh....da bersawang blog aku niyh...da 11 hari puasa, baru hari ni aku nak terhegeh2 hapdate pasal puasa...hurmmm...
aku tension sket sekarang ni...banyak problem tak settle, so xde mood nak berblogging...huh..
okeyh.abaikan..
tahun ni, untuk yang kesekian kali nya, aku berpuasa di jengka...tahun ke 4 berpuasa di sini n tahun ke 5 berjauhan dari family....
bezanya tahun ni dari tahun yang lain2, aku berpuasa n berbuka dengan Shahrul Fikhri, n the Geng...wah ade geng gituh...hehe...
seronok sangat...duduk di meja makan, berbual kosong sementara menunggu waktu berbuka...banyak yang dapat di bicarakan...bergurau senda bagai satu keluarga...saling usik mengusik..hurmmm...=) memang kenangan yang manis untuk tahun ni...(skema plak ayat aku mlm ni)...
kalau tahun lepas aku berbuka dengan kawan-kawan wondergurls aku tahun ni aku berbuka dengan wonderboys plak...wonder lah sangat...haha..kadang-kadang aku sorang je gurl, tapi selalunye ade Amy, junnior aku...=) dia lah yang menceriakan kitorang...orang lain penat, dia bercakap tak henti...energy memang superb..haha..tp best la, terhibur abang2 n akak nye niyh...hehe...lagi happening kalau ade uncle Lee...wah..riuh rendah 'kediaman' kitorang ni...hurmmm...happy sangat...=D cume terawih jer xdek...hurmmm....ape lah...

okeyh, meh nak tunjuk sket ni lah wajah-wajah mereka yang menceriiakan ramadhan aku kali ni...

trio ni adelah: pojie, uncle lee n keon...

 ni la Amy....yang bercakap tak henti...1000 perkataan seminit katanya...hehe


sampai sekarang, da beberapa kali aku terhenti menaip sebab melayan si Amy ni bercakap...adoi..hehe...
ok lah, aku rasa macam tah pape jer aku py entry ni...so better aku stop sebelom korang pengsan...okeyh...
selamat berpuasa u alls...