Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Thursday, August 11, 2011

kisah ramadhan 2011

Assalamualaikum...
fuuuhhhhh....da bersawang blog aku niyh...da 11 hari puasa, baru hari ni aku nak terhegeh2 hapdate pasal puasa...hurmmm...
aku tension sket sekarang ni...banyak problem tak settle, so xde mood nak berblogging...huh..
okeyh.abaikan..
tahun ni, untuk yang kesekian kali nya, aku berpuasa di jengka...tahun ke 4 berpuasa di sini n tahun ke 5 berjauhan dari family....
bezanya tahun ni dari tahun yang lain2, aku berpuasa n berbuka dengan Shahrul Fikhri, n the Geng...wah ade geng gituh...hehe...
seronok sangat...duduk di meja makan, berbual kosong sementara menunggu waktu berbuka...banyak yang dapat di bicarakan...bergurau senda bagai satu keluarga...saling usik mengusik..hurmmm...=) memang kenangan yang manis untuk tahun ni...(skema plak ayat aku mlm ni)...
kalau tahun lepas aku berbuka dengan kawan-kawan wondergurls aku tahun ni aku berbuka dengan wonderboys plak...wonder lah sangat...haha..kadang-kadang aku sorang je gurl, tapi selalunye ade Amy, junnior aku...=) dia lah yang menceriakan kitorang...orang lain penat, dia bercakap tak henti...energy memang superb..haha..tp best la, terhibur abang2 n akak nye niyh...hehe...lagi happening kalau ade uncle Lee...wah..riuh rendah 'kediaman' kitorang ni...hurmmm...happy sangat...=D cume terawih jer xdek...hurmmm....ape lah...

okeyh, meh nak tunjuk sket ni lah wajah-wajah mereka yang menceriiakan ramadhan aku kali ni...

trio ni adelah: pojie, uncle lee n keon...

 ni la Amy....yang bercakap tak henti...1000 perkataan seminit katanya...hehe


sampai sekarang, da beberapa kali aku terhenti menaip sebab melayan si Amy ni bercakap...adoi..hehe...
ok lah, aku rasa macam tah pape jer aku py entry ni...so better aku stop sebelom korang pengsan...okeyh...
selamat berpuasa u alls...

1 comment: