Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, August 24, 2011

yes! yes! yes! aku dapat kad raya!

wah...happy giler aku, setelah bertahun2 aku tak terima dan tak membeli kad raya, tahun ni tetiba ade kad raya untuk aku sampai....excited aku membukaknye...tertanya-tanya sape la yang tiba-tiba nak bagi aku kad raya ni...aku memang tak dapat teka langsung...tulisannye pon aku tak kenal tapi macam penah tengok....
sekali bukak2 jer, owh! kad raya dari abang angkat aku masa sekolah dulu, Abang Fauzan....hehehe...ingat gak lagi dia kat aku ek...hehehe....
ni la kad raya yang dikirim untuk aku....terharu sangat...ye la kan, zaman sekarang ni mana ada orang nak bagi kad raya da...semua nya main wish kat fb jer...tradisi menghantar kad raya ni da hampir hilang di telan zaman. aku sendiri pon da tak se'excited' dulu untuk beli kad raya. =) 

disebabkan da terlambat untuk beli kad raya & balas kad yang aku dapat, so........hanya ni jer lah yang sempat aku buat...ucapat hari raya melalui blog n fb....ecard la konon...huhuhu
  
 
 Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin buat kaum keluarga, sanak saudara, rakan2 sekolah Sek.Keb.Clifford & Sek.Men.Keb Clifford, rakan2 UiTM Pahang, rakan2 blogger dan semua yang mengenali diri ini..mohon maaf andai ada silap dan salah, terkasar bahasa, tersalah kata, terpukul, tertampar korang...mintak maaf banyak2 yer...mintak halal makan dan minum...=) semoga Ramadhan dan Syawal kali ni membawa seribu makna untuk korang semua...

with love:
Intan

2 comments: