Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Sunday, September 18, 2011

weekend yang hebat...

cuti 3 hari di hujung minggu...ape yang korang semua buat?
aku?
hurmmm...weekend baru ni adalah yang paling menyeronokkan...
hari jumaat lepas geng2 aku gi beraya kat rumah nad n ika...plan nye semua wondergurls akan turun...tp Yaa tak dapat join atas masalah tertentu...Ayun pon tak boleh join sb ikut ibu pegi Perak...Nita?? Naqib da bawak lari ke kuantan awal2 da..hehehe...Fara adahal emergency...so last2, aku,Nad n Pay jer...di temani oleh Shahrul Fikhri & Shah ( teman cik pay)..wink~ =D
masa kat rumah ika, datang Shushu n Azam...so ramai la sikit geng nye...=)
jom tengok pic ni....







sabtu pulak, aku gi kuantan...macam biasa la, pergi amik stock...tp minggu ni special sebab dapat jumpa Cik Nita bersama Naqib...then berphotoshoot bersama mereka...
jom tengok gambar yang di ambil oleh Shahrul Fikhri...
enjoy!




Sunday, September 4, 2011

target cik nurul

hye...assalamualaikum semua.....
salam lebaran...da hampir seminggu kita berhari raya....baru hari ni aku dapat masa utk meng'hapdate' blog aku yang sunyi sepi ni....huhu...
tengah dok termenung tadi, tetiba aku terpikir pasal masa depan aku...
hurmmm...apa ye target aku dalam masa 2 tahun lagi?otak aku mula ligat merancang...
  • aku kena habiskan kursus tunas mekar ni sambil berusaha membina sebuah pernniagaan sendiri.
  • miliki sekurang-kurangnye butik pengantin @ dapat manage cawangan ff bistro paling lambat tahun depan.
  • ada lesen kereta (tahun depan)
  • kumpul duit untuk beli rumah & kereta
  • bertunang (tahun depan)
  • kahwin (2013)
semoga usaha kami akan menemui kejayaan....semoga impian kami untuk berumah tangga akan tercapai dalam masa 2 tahun lagi.....aminnnn....