Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Sunday, September 18, 2011

weekend yang hebat...

cuti 3 hari di hujung minggu...ape yang korang semua buat?
aku?
hurmmm...weekend baru ni adalah yang paling menyeronokkan...
hari jumaat lepas geng2 aku gi beraya kat rumah nad n ika...plan nye semua wondergurls akan turun...tp Yaa tak dapat join atas masalah tertentu...Ayun pon tak boleh join sb ikut ibu pegi Perak...Nita?? Naqib da bawak lari ke kuantan awal2 da..hehehe...Fara adahal emergency...so last2, aku,Nad n Pay jer...di temani oleh Shahrul Fikhri & Shah ( teman cik pay)..wink~ =D
masa kat rumah ika, datang Shushu n Azam...so ramai la sikit geng nye...=)
jom tengok pic ni....







sabtu pulak, aku gi kuantan...macam biasa la, pergi amik stock...tp minggu ni special sebab dapat jumpa Cik Nita bersama Naqib...then berphotoshoot bersama mereka...
jom tengok gambar yang di ambil oleh Shahrul Fikhri...
enjoy!




No comments:

Post a Comment