Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Saturday, October 8, 2011

Entri Puji Si Comel Yang Becok

Assalamualaikum....
hye.....
ape khabar readers semua????(budget readers ramai jer kan..)

entri malam ni nak citer pasal budak becok yang sangat comel n baik hati....Cik Naifana Amy...
haa...ni bukan entri bodek taw...sesaje jer buat entri nk sebab tetiba rasa rindukan dak Amy tuh.....hehehe....Amy mesti suka hati bace entri akak ni kan???=D

Actually aku mula kenal Amy ni masa aku selalu ikut Shahrul Fikhri gi kerja...Amy lak selalu singgah beli air kat kedai...tak pon saje datang melepak...Amy ni kawan kepada ex-staff Shahrul Fikhri iaitu Keon...so start kenal dari situ la...kebetulan pulak, Amy ni 1 couse dgn aku...dak business jugak la....
mase memula tuh, jusy tegur-tegur biasa jer...ye la aku ni susah sket nak mesra dengan orang...stakat senyum-senyum tuh ade la...start rapat dengan Amy mase bulan puasa baru ni....hari-hari bukak puasa same2..so tuh yg jd mesra tuh....heheeee.....

Naifana Amy

ni dia lagi....ermmm...tak de plak pic aku dengan dia...rugi betol...huhhuhu



comel kan dia...=)


Ape yang bagus nya dak Amy ni, die jenis peramah...suka tegur orang, mudah mesra n baik hati...becok nye dia...perghhhh....ade je bende yang dia nak cakap..tapi, dia tak bercakap kosong...apa yang dia cakap ada isi nye...pendapat2 dia kadang2 buat aku ternganga...hehehe...
dalam bulan puasa hr tuh, tetiap malam dia dok bertengkar dengan Keon n Syahmi...aku jadi pendengar n tukang gelak jer....=p

really miss that moment..huhu....

Amy, akak rindu amy la....huhuhu....kali terakhir aku jumpa die last 3 weeks rasanya....mase tuh kua makan malam dengan dia...tp time tuh dia tak becok sangat...diam jer...=)
entah bila la lagi boleh jumpa dia....=)
tak pe la, ade rezeki nanti Amy datang rumah akak yer....

ok lah....
tuh jer nak citer....
entri memuji ni khas untuk Naifana Amy....

daa~~~

1 comment:

  1. sumpah terharuuuuu ...
    rindunya moment tuh mase kita buka sama2 kat kedai .
    sobsob :(

    ReplyDelete