Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, November 23, 2011

ermmm...kawin da member melepak aku....huhu~~

Assaalamualaikum....hye semua....lame da x update blog aku ni..da naik berhabuk da....fuhhhh...debu berkilo da..haha...ok hiperbola di situ....
ok..tengok tajuk...member melepak aku da kawin da...
dia kawin hari ahad lepas bersamaan 20.11.2011...huhuhu pandai dia pilih tarikh..hehe..actually dia tua dari aku 4 tahun...so, mamang patut la pon die da kawin kan...hehe...
rumah dia dekat jer dr rumah aku...kira kami ni berjiran la...
tp kebetulan pulak hari yang sama, aku dapat 2 lagi jemputan kenduri kawin kt tempat lain...sorang tuh sedara aku, sorang lagi plak adik angkat mak aku...so, memang kena pergi semua la kan...huhuhu

firstly, kami pergi ke Kg Penjom..kenduri Abg Faiz...siap makan kat meja VIP lg...haha...di sebabkan rombongan penganti lambat sampai & kami masih ada 2 kenduri yang perlu di hadiri, jadinye kami pon buat kerja la...pengantin tengah bersanding kat pelamin, kami pulak bukak hidangan di meja VIP dan makann....hahaha...

cantik kan pelamin dia....heheh...
 then, kitorang terus ke Dewan Jubli Perak....ke kenduri adik angkat my mum...ex wartawan Sinar Harian Skuad Lipis...sekarang ni kakak tu kerja dengan RTM Kuantan...so agak grand la majlis beliau..huhuhu...
sangat suka kan pelamin beliau...ade gambar lagi tuh...macam dalam majalah...perghh..hebat2...

bergamar bersama pengantin...cantik kan pelaminnya...suka sangat..mau jugak lah! huhu

sempat lagi aku berposing kat red carpet tuh...haha..
lastly, baru la pegi kenduri jiran aka member melepak aku....time aku sampai tuh da tak ramai orang da kat kenduri tuh...yang ade nye hanya lah jiran-jiran jer...so lepas menjamah nasik sikit, aku pon terus la jumpe pengantin n bergambar,...

ni la member aku tuh..Kak Yaa (Robayah)..dulu selalu melepak kat simpang rumah aku..berborak sampai maghrib..best2..pasnih xde melepak da la...tembok longkang tu pon da x ley duduk sb my dad da letak ampai kain da kt situ...huhuhu...


with my jiran2...pelamin ni pon cantik jugak ni...like!hehe
ermm...seronok tengok pengantin...entah bila la pulak turn aku..huhu...Btw tahniah to Abg faiz n kak
 Ipah...kak Nina (Fansurina) n husband....kak Yaa (Robayah) n husband...semoga berbahagia selamanya..=)

No comments:

Post a Comment