Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Friday, November 11, 2011

jom gi kursus kahwin...

Assalamualaikum Readers...
hye semua...
hah! cik Nurul da nak kahwin ke??? da nak pegi kursus kahwin??? biar betik!!...
haa...korang semua mesti ingat aku da nak kahwin kan..ye la, orang yang nak kahwin jer dok sibuk-sibuk pegi kursus ni....hehehe...

sources: google image

Actually belum nak kahwin pon lagi..(n_n) ...aku memang da lama da nak gi...sementara ada mase baik gi kan...lagi pon bukan nye ada expired date pon sijil tuh...tapi tak pegi-pegi pon lagi...ade jer halangan nya...
nak di jadikan cerita (dramatic sket) hehehe...ade sedara aku datang rumah..die ajak gi kursus kahwin...katanya start tahun depan sijil kursus pra perkahwinan DAH ADA EXPIRED DATE...dan AKAN DI ADAKAN SELAMA SEMINGGU! pergh......
so dengan semangat yang berkobar-kobar terus isi borang...hari rabu hari tu, suh my dad hantar kan borang nya....
kursusnya plak akan di adakan weekend ni..that mean esok la...12/11/11 - 13/11/11....start 7.45 pagi hingga 5 petang...tak sabar nak pegi niyh...hehe

aku ade ajak Shahrul Fikhri pegi, tapi kan dia jauh...tak kan nak datang sini pepagi buta...so aku suruh la dia buat sendiri nanti...dengan syarat buat tahun ni jugak...huhuhu...=)

ok lah...nanti aku update lagi pasal kursus ni...da pegi nanti baru ley cerita bes ke x kan...hehehe...

P/S: semoga semua yang dirancang berjalan dengan lancar dan di permudahkan oleh Nya....=) amin....

1 comment:

  1. salam singgah sini,

    semuga semua berjalan lancar :)

    JUM JOIN GIVEAWAY DI BLOG AKAK JUM :)

    ReplyDelete