Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Tuesday, November 8, 2011

maxi skirts & maxi dress

Assalamualaikum semua....=)
da lama da aku tak buat entri...tak tahu la ape yg di busy kan sangat tuh...heee~~
ermmm... currently, skirt and dress agak popular di kalangan gadis-gadis kat Malaysia ni kan....actually since awal tahun rasa nya...n it become more popular untill now...aku sendiri pon suka skirts n dress..sangat feminine gitu....hehe...
kalau dulu, aku sangat tak suka pakai skirt or dress or else yang berkain...bagi aku sangat merimas kan...nak-nak pulak kalau perjalanan yang jauh...kena naik turun bas, kereta sume...tp sekarang aku lebih selesa pakai maxi skirt or maxi dress kemana-mana saja....ngee~~~

 ni time gi kuantan jumpe Nita...maxi skirts ni aku beli online...kat DalzButtonCraft .....sangat selesa di pakai...harga pon berpatutan...=)

 ni plak time gi bercuti kat Padang Besar, Perlis....skirt ni aku order online jugak.....aku suke color n jahitan kat kaki skit tuh...just jahit tepi yang rapat-rapat tuh...mcm ade curl2 sket...cantik...=) kain jenis lycra...heee~~ credit to: Wanie Harun

 okey...ni time nak gi Gunung Mat Cincang....naik gunung pakai maxi dress hokey...haha...aku beli maxi ni dekat Padang Besar...harganya standard macam kat online jugak...tapi materialnya sangat berkualiti....jenis cotton yang tebal...tak ingat bape percent cotton n bape percent spendex...memang aku sangat berpuas hati dengan sleeveless maxi dress ni...=) credit to: my mom sebab sponsor aku...ngeee~~~


 ni latest pic...hari raya baru ni...aku pakai time kenduri doa arwah n majlis cukur jambul anak buah aku...


memang best la pakai skirt...aku sendiri tak tahu macam mana aku boleh jatuh cinta dengan skirt2 tuh sume..huhuhu....=) mungkin faktor usia agaknye...ye la aku ni kan dah tua...=p
ok lah...aku stop dulu kat sini...
daaa~~~~
=)

No comments:

Post a Comment