Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Friday, November 11, 2011

semua orang nak update pasal 11.11.11...aku pon nak update jugak lah...heeee~~

Assalamualaikum allssss.....

haaa...tarikh hari ni 11.11.11 kan...cantik tarikh kan....
orang-orang kat Fb dok sibuk la update status pasal tarikh cantik ni....ermmm...ye la seumur hidup kan jumpe tarikh ade 1 no jer....=)
semua dok sibuk nak kapel, nak kawen time2 ni...huhu....
sebenarnye ianya hanya 1 no...xde pape yang istimewa je melainkan kalau di jadikan tarikh kawin or tarikh kapel or whatever, ianya mudah untuk di ingat....
same jugak macam tarikh kapel aku...08.08.08....( bajet kapel tarikh bes...bla la ko Nurul...) huhuhu...pilih tarikh 2 pon sebab cantik n senang utk di ingat...
actually banyak lagi tarikh cantik selain tarikh hari ni....cth nye 20.11.2011.... cantik jugak kan...hehehe....
tak de salahnya kalau kita memngingati tarikh hari ni sebagai sejarah hidup kite, tapi kite tak boleh terlalu taksub dengan tarikh hari ni..ianya hanya suatu angka! =)

p/s: ayat tunggang langgang di atas hanyalah pendapat peribadi Cik Nurul....=)

No comments:

Post a Comment