Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Friday, December 16, 2011

I.... Past & Present

Assalamualaikum...
hye kengkawan....
lagi 9 hari birtday saya! haha...nanti genap la umur aku 22 tahun...hehe..tak sabar rasenye..=)
so, hari ni rasa macam nak cerita pasal past & present...bukan past tense & present tense ye kengkawan...no no no...huhu..
ni nak cerita pasal aku,dulu dan kini...=D

ape bezanya aku yer?
ermm...yang paling ketara ialah bab berfesyen lah! mmg obvious la..tapi kalau dari segi saiz badan maintain jer la kot...haha...meh, tengok pic ni, ape yang bezanya...=)

ni pic tahun 2007...masa part 1 kat UiTM...just pakai blouse and tudung bawal..simple with no makeup at all...muka aku pon gelap sikit time niyh...sebab aku kan masuk KO JPAM...huhu...




ni pulak pic aku mase tahun 2008...
haa...da pandai nak pakai baju ketat nampak...haha..yang kat atas tuh pulak aku pakai baju korporat..tak de makeup, & simple...=) pendek kata, aku ni simple orang nye dulu2....time muda2 kan....hakhak...



tahun 2009...
da pandai nak pakai lip gloss...=) masa ni tudung awning tu baru keluar...so, aku asyik pakai tudung tu jer la..bawal pon da jarang-jarang pakai...masa ni shawl da keluar tapi tak femes lagi...aku ade jugak pakai, tp tak berapa pandai sangat....huhu....



2010.....
yang atas tuh masa aku masuk Miss Universe Of Campus...ye...saya pernah masuk miss universe ye kawan-kawan...ngeee~~=D entri ni
pic bawah tu pulak time gi Cameron...aku da mula pandai pakai skinny & blouse...masa ni memang femes baju motif bunga-bunga english style ni...=) so, harus la aku ade 1 kan...memang cantik n sangat comel motif2 tuh...*wink!





2011
kan dalam entri ini aku ade cakap yang lately skirt & dress agak femes di kalangan gurls kan...aku pon same jugak...memang da jarang tengok aku pakai seluar sekarang niyh...memang asyik pakai kain jer...huhu...
lagi satu, sekarang ni aku da pandai makeup & da pakai contact lens...=D ngeee~~


ok lah guys...cam xde motip jer aku buat entri niyh kan...haha...
see u later-later lah ek! daaa~~~....

2 comments:

  1. memang dah banayk berubah pun. badan je tak berubah. makin cantik tapi kalau tembam sikit lagi gorgeous. :)

    ReplyDelete