Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Saturday, January 28, 2012

Entri Basi-----> My 22th Birthday

Assalamualaikum semua readers....=)
da lama da tak update blog...coz, charger laptop aku rosak...so, xde mood nak update blog pakai laptop orang lain...tak selesa...=) hehehe...pakai laptop sendiri baru feel kan......

ok lah...hari ni nak cerita pasal My 22th Birthday last month aka last year....da basi da beb! ahhh! aku tak kira...nak cerita jugak......

hari tu aku ade story pasal family vacation kat Janda Baik kan...
vacation tu skali la dengan my birthday celebration...=)
sejak Arwah Wan aku meninggal pada 26 disember 2006 iaitu sehari selepas birthday aku, family aku da tak de buat celebration da untuk aku...No Cake, No party...semua da tak de...sampai la birthday aku yang ke 22 ni...tu pon sebab kebetulan tarikh vacation tu jatuh pada 26 disember..
sebelum bertolak ke Janda Baik, kami da beli cake da...hajat nye nak kek secret recepi, tp kn budget tak cukup le pulekssss.....heheheheh
malam tu, buat BBQ then potong kek....tuh je la celebration nye sama jer macam adik2 aku yang lain...
bezanya aku buat kat luar dan bukan celebrate dekat rumah....
ni antara pic time celebrate birthday...aku pkai maxi dress polca dot yg adik aku hadiahkan...hehehe...
tQ! so much!
my birthday cake! =)

hehehe... 

hanya ada dua batang lilin...

pipi azim kena cium???????hahaha

suapkan my mum cake...ika tgk jer...hehehe
apa perasaan setelah 22 tahun hidup di bumi Allah ni??
hanya 1 perkataan jer -------> ALHAMDULILLAH!


masih belum cukup dan puas menghirup udara di bumi Allah ni...masih banyak perkara yang masih belum aku capai...masih banyak tempat yang ingin aku teroka...
Semoga Allah terus memberkati dan memanjangkan usia ku ini...agar sempat untuk aku mencapai cita-cita dan impian aku...
Aminnn.....

Friday, January 6, 2012

My Wish List...

Assalamualaikum...
hye semua...

da lame da tak shopping banyak-banyak...
sekarang kan aku ni tengah di landa kegawatan ekonomi yang sangat teruk..
so, nye bila tak de duit, dok je la diam2 kan...

nanti kalau da ade duit or bile Shahrul da start keje, aku nk beli ni:
1. maxi skirt mustard & grey color
2. jumpsuit
3. tudung bawal 2 tone..=D
4. alat makeup
5. kasut baru..da lame tak beli high heels....
6. shawls
7. oversized blouse/ blouse untuk pakai dgn skirt

huhuhu..banyak tak wish list aku...
sayangku Shahrul Fikhri...boleh tak kalau belikan bie semua tuh? hehe... tak banyak pon kan... kan?kan?
hehehe

huhuhu
really teringin nak shopping macam dlu-dulu

Sunday, January 1, 2012

Happy New Year!..... Azam & Impian 2012

Assalamualaikum...
Alhamdulillah...sekarang da pun masuk tahun baru...2012...meningkat lagi usia aku...so, i need to be more mature than before...=)

Selamat Menyambut Tahun 2012 ye kawan2...

bila tahun baru je, mesti semua ada azam baru kan.......ade tak yang masih menyambung azam tahun lepas??hehe...biasa la tuh..

azam aku tahun ni :

1. nak simpan duit...nak kawin..haha...GATAL!

Impian aku pulak untuk tahun ni:

1. semoga aku dapat majukan bisness aku...
2. ni impian aku dr dulu lagi ni...nak kuatkan lagi hubungan aku & shahrul dgn suatu ikatan...sekurang-kurangnya untuk tahun ni, bertunang...=)
3. semoga tahun 2012 ni akan mengubah hidup aku ke arah yang lebih baik dari sebelum ni..

ermmm...bosan dah la...chow dlu erk....