Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Saturday, January 28, 2012

Entri Basi-----> My 22th Birthday

Assalamualaikum semua readers....=)
da lama da tak update blog...coz, charger laptop aku rosak...so, xde mood nak update blog pakai laptop orang lain...tak selesa...=) hehehe...pakai laptop sendiri baru feel kan......

ok lah...hari ni nak cerita pasal My 22th Birthday last month aka last year....da basi da beb! ahhh! aku tak kira...nak cerita jugak......

hari tu aku ade story pasal family vacation kat Janda Baik kan...
vacation tu skali la dengan my birthday celebration...=)
sejak Arwah Wan aku meninggal pada 26 disember 2006 iaitu sehari selepas birthday aku, family aku da tak de buat celebration da untuk aku...No Cake, No party...semua da tak de...sampai la birthday aku yang ke 22 ni...tu pon sebab kebetulan tarikh vacation tu jatuh pada 26 disember..
sebelum bertolak ke Janda Baik, kami da beli cake da...hajat nye nak kek secret recepi, tp kn budget tak cukup le pulekssss.....heheheheh
malam tu, buat BBQ then potong kek....tuh je la celebration nye sama jer macam adik2 aku yang lain...
bezanya aku buat kat luar dan bukan celebrate dekat rumah....
ni antara pic time celebrate birthday...aku pkai maxi dress polca dot yg adik aku hadiahkan...hehehe...
tQ! so much!
my birthday cake! =)

hehehe... 

hanya ada dua batang lilin...

pipi azim kena cium???????hahaha

suapkan my mum cake...ika tgk jer...hehehe
apa perasaan setelah 22 tahun hidup di bumi Allah ni??
hanya 1 perkataan jer -------> ALHAMDULILLAH!


masih belum cukup dan puas menghirup udara di bumi Allah ni...masih banyak perkara yang masih belum aku capai...masih banyak tempat yang ingin aku teroka...
Semoga Allah terus memberkati dan memanjangkan usia ku ini...agar sempat untuk aku mencapai cita-cita dan impian aku...
Aminnn.....

No comments:

Post a Comment