Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Friday, January 6, 2012

My Wish List...

Assalamualaikum...
hye semua...

da lame da tak shopping banyak-banyak...
sekarang kan aku ni tengah di landa kegawatan ekonomi yang sangat teruk..
so, nye bila tak de duit, dok je la diam2 kan...

nanti kalau da ade duit or bile Shahrul da start keje, aku nk beli ni:
1. maxi skirt mustard & grey color
2. jumpsuit
3. tudung bawal 2 tone..=D
4. alat makeup
5. kasut baru..da lame tak beli high heels....
6. shawls
7. oversized blouse/ blouse untuk pakai dgn skirt

huhuhu..banyak tak wish list aku...
sayangku Shahrul Fikhri...boleh tak kalau belikan bie semua tuh? hehe... tak banyak pon kan... kan?kan?
hehehe

huhuhu
really teringin nak shopping macam dlu-dulu

No comments:

Post a Comment