Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Wednesday, February 29, 2012

Ada Dara Lagi ke Tidak?????

Assalamualaikum....hye semua...=)
di malam-malam buta ni, aku nak cerita pasal DARA!
kenapa??
entah lah...sejak akhir-akhir ni aku banyak search pasal perawan or Dara...
and aku dapat tau banyak fakta pasal dara...

Fakta:
1. tak semua wanita dilahirkan dengan dara!
2. dara boleh hilang bukan hanya di sebabkan oleh hubungan seks
3. ketebalan selaput dara adalah berbeza-beza bagi setiap wanita
4. tak keluar darah ketika malam pertama tak semestinya wanita itu sudah tiada dara

then aku ade jugak jumpe cara untuk mengembalikan dara

1. pembedahan
kaedah pembedahan ni biasanya di galakkan untuk orang yang telah hilang dara akibat bersukan atau kemalangan seperti terjatuh. Ada ulama yang mengatakan haram dilakukan bagi wanita yang telah kehilangan dara akibat dari persetubuhan. Wallahualam.

2. Produk D'vergin
D'Vergin merupakan penawar memulihkan dara untuk mereka yang amat memerlukannya. Dengan mengamalkan selama 30 hari di titikan kedalam alat sulit wanita, selaput dara akan kembali seperti semula. Namun tidaklah seperti asal.Apa yang nyata apabila melakukan persetubuhan akan mengallirkan darah dara semula. Produk ini hanya boleh digunakan oleh mereka yang bermasalah hilang dara akibat persetubuhan. Tidak boleh bagi mereka yang telah melahirkan anak untuk menggunakan produk ini bagi mengembalikan selaput dara.telah diuji dan telah berkesan hampir semua mereka yang menggunakannya.
Produk ini tidak mengandungi bahan merbahaya seperti kemikal. Dihasilkan dari tapisan beberapa jenis herba terpilih antaranya daun sireh, alovera, pohon renek, pati buah pinang, gambir serawak dan garam gunung. Ianya disuling sehalus-halusnya untuk mendapatkan pati terbaik dan jernih.Tidak merbahaya jika terminum. Jaminan kesihatan..
produk ni harganya memang agak mahal la kan... Tapi barbaloi....=)

ok lah...tu jer yang aku nak share kat sini hari ni....
hope bileh bagi sedikit info kat korang semua...=)

2 comments:

  1. cik nurul
    cnne nk dptkn produk ni?

    ReplyDelete
  2. =) cuba search kat google...boleh beli product ni online...
    sy pon search google je pasal maklumat ni...

    ReplyDelete