Followers

Menghitung Hari

Daisypath Wedding tickers

Monday, February 6, 2012

Rezeki Vs Challenge

Assalamualaikum...
da lama aku tak buat entry kan...bukan tak nak update, tapi sibuk sangat...
sibuk buat ape?
ermm...ni ha nak tunjuk ni....

klik pada gambar untuk pembesaran yang sihat ye...=)

aku dapat offer KPTM....BSc(Hons) Business Information Technology with International Business 3+0 Collaboration With Coventry University, UK....full sposored by MARA....^___^
actually aku tak mohon pon bende ni...ade orang yang tolong, so alhamdulillah mungkin ni rezeki aku...
aku dapat tahu yang aku dapat offer ni adalah selasa last week, 31/1/2012...and tarikh lapor diri adalah pada hari rabu ni,8/2/2012...in just 1 week i need to prepare everything....penat + serabut + tension = sewel...hahahaha...
alhamdulillah, hari ni da siap almost 80% preparation...tinggal packing sikit2 lagi and esok buat medical check up...
ermmm...tak lama lagi bermula la semula perjalanan hidup aku sebagai seorang student...hidup bersama buku-buku, makan dengan assignment, dating dengan kelas...-___-
tapi itu adalah cabaran untuk aku...hanya perlukan masa 3 tahun jer lagi utk aku menggenggam ijazah...bukan Bachelor In Business Administration (BBA) tetapi BACHELOR IN SCIENCE!
aku perlu kuat untuk berjaya mendapatkan Ijazah Berkembar dari Coventry University,UK...bukan Ulu Klang atau Ulu Kinta apatah lagi Ulu Kechau...TETAPI United Kingdom!
apa pon yang terjadi, aku perlu berusaha untuk mendapatkan result yang cemerlang..=)
aku bertekad untuk menyahut cabaran ini...dan semoga aku berjaya...

kawan-kawan doakan kejayaan aku yer...^___^v

anak cina sesat.... ::tak sah kalau tak tepek muka kat sini::
thats all for today...next time i'll update again...see u later...=)

No comments:

Post a Comment